Съпруг зарязва жена си, приличала на Бин Ладен

0

Брада като на Бин Ладен пуска индийка и замязва на боец от „Ислямска държава“.

Мандип Каур, която е незаслужено набедена за човек от мъжки пол, всъщност е обикновена домакиня. Тя прилича на муджахидин, защото носи тюрбан. Жената принадлежи към сикхите – традиционно вероизповедание в Индия, а последователите му мъже носят тюрбан. На Мандип е наредено, че щом има брада и мустаци, трябва да носи тюрбан и да изглежда като богомолец мъж. Това не е свързано със сексуалната ориентация, а е изискване всички вярващи да са облечени еднакво по време на богослужение.

Космите по лицето на Мандип се появяват на сравнително късна възраст – след 20-ата й година, а не в пубертета. Съгласно индийските традиции тя вече е омъжена отдавна и има две деца. Сикхката встъпва в брак на 15 години. Уви, съпругът не реагира с разбиране на анатомичната аномалия на Мандип и поисква развод.

Това хвърля брадатата жена в депресия. Тя спира да се обезкосмява и действително заприличва на муджахидин. Прелъстената и изоставена майка се измъква от дупката с помощта на религията. Тя редовно започва да посещава сикхско светилище в близост до дома си. Тогава нахлузва чалмата. Най-голямата радост в живота й е благословията от местното гуру Гурдуара. Той й пожелава да намери покой и щастие в задгробния живот като компенсация за страданията, преживявани от нея сега. Докато се труди, за да заслужи място в рая, Мандип е подпомагана материално от останалите членове на религиозната община.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.