Съпругата на Енрике Иглесиас му забрани да целува фенки на концертите си

0

Бившата тенис звезда Анна Курникова не може да преживее факта, че съпругът ѝ Енрике Иглесиас интимничи с феновете си, пише „RadarOnline“. В продължение на години тя търпи испанския сърцеразбивач да качва момичета на сцената по време на концертите си и да ги целува.

COVID-19 за кратко прекрати близостите, но след като вече приключи, 48-годишният изпълнител възобновява отново своята практика с целувки.

„Докато все още върлуваше COVID Анна все му повтаряше да спре да има такава близост с почитателките си“, казва запознат пред „RadarOnline“. „Междувременно тази есен той тръгва на турне с Pitbull и Рики Мартин и тя има съвсем реални опасения, че Енрике ще пипне нещо покрай целувките, които раздава“, допълва още източникът.

Но явно певецът няма намерение да спира. Близкият до семейството твърди, че с Анна са провели разговор, в който Иглесиас се противопоставил на забраната на жена си. „Целуването на феновете на сцената се е превърнало в запазена марка на Енрике“, коментира той.

След повече от 20 години заедно и три деца, двамата най-накрая минаха под венчилото и официално са семейство, предаде dir.bg. За Анна Енрике споделя: „Тя е страхотна майка. Невероятно е да гледаш какво прави една жена, когато майчиният инстинкт се задейства“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.