Състоянието на Кендъл Дженър се влошава

0

Кендъл Дженър разкри пред Скот Дисик тревогите си относно това да има деца. В откровен разговор с бившия мъж на сестра ѝ Кортни Кардашян, 27-годишната красавица сподели какво я спира да иска да създаде поколение, на фона на това че всичките ѝ четири сестри вече са майки на по няколко деца. Кендъл каза на 40-годишния Скот, че страда от силно безпокойство и че състоянието ѝ напоследък се е влошило.

Тя призна: „Напоследък наистина съм твърде тревожна. Това е една от причините, поради които всъщност се страхувам да имам деца“. На това признание Дисик даде и няколко мъдри съвета на Дженър с думите: „Не можеш да се отказваш от деца заради това, но е страшно“.

Кендъл призна още, че „най-страшната част“ за нея самата е идеята, че безпокойството ѝ може да се влоши още повече, когато остарее.

Скот попита Кендъл кога е започнала нейната тревожност, на което тя отговори: „Мисля, че бях на около 8 години от това, което си спомням“.

Майка ѝ Крис Дженър разкри, че е водила дъщеря си при няколко различни лекари, за да се опита да разбере какво не е наред с нея, пише bgonair. Кендъл отбеляза, че днес хората са много по-отворени да обсъждат безпокойството си, отколкото преди. „Никога не съм знаела, че това ще ме преследва до по-късен етап от живота“, каза тя за тревогите си.

Тя е говорила и преди за опцията да има деца. „Вълнувам се за това време в живота си“, каза Кендъл пред списание WSJ наскоро. „Просто знам, че моментът не е точно сега“, добави моделът.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.