СЕНЗАЦИЯ: Робърт де Ниро отваря два хотела в България

0

Робърт де Ниро и Кристофър Уокън играят на руска рулетка в христоматийния филм на режисьора Майкъл Чимино „Ловецът на елени“. Историята е за група приятели от Пенсилвания и показва опустошителния ефект на Виетнамската война върху тях.

Продукцията печели пет Оскара, а ролята в този филм е най-любимата на една от емблемите на световното кино Робърт де Ниро. Списъкът с филми на 80-годишния днес актьор е дълъг и немалка част от тях са христоматийни – „Кръстникът“, „Коварни улици“, „Шофьор на такси“, „Разяреният бик“, „Кралят на комедията“, „Добри момчета“, „Нос Страх“, „Ню Йорк, Ню Йорк“, „Казино“.

Един от любимците на Мартин Скорсезе вече ще бъде свързван и с България, след като стана ясно, че ще открие два хотела у нас.

Всъщност той има участие в компанията инвеститор Nobu Hospitality. Хотелите ще бъдат разположени в София и във Варна, ще включват изискани ресторанти, великолепно обзаведени стаи и модерни спортни комплекси. Хотелът в София ще се настани в историческата Банкерска сграда, която се намира близо до Народния театър и е заобиколена от бутикови магазини и художествени галерии.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.