СЕНЗАЦИЯ В „ЕРГЕНЪТ“: Изтече запис, че Алек не се е появил на финала

0

Видео от гостуване на Магдалена при водещия Наум Шопов издаде края на третия сезон на риалити шоуто „Ергенът“.

Краткото клипче бе публикувано за кратко и след това изтрито от платформата на bTV+, но времето стигна на достатъчно потребители, които след това го разпространиха в социалните мрежи.

Гледайте клипчето ТУК.

В записа Магдалена разказва как Алек изобщо не се е появил при двете финалистки. Тя не крие разочарованието си, но все пак не го упреква за избора му.

„Това бе нещо, което не съм очаквала. По никакъв начин няма да упреквам Алек за неговото решение и не смятам да осъждам Алек. Не мога да скрия разочарованието си от това, че той просто не се появи. Аз проявявах смелост два месеца. Бях искрена и напълно открита с него, гледайки го в очите. Очаквах просто да се появи. Щях да приема всяко негово решение, щях да го уважа“, каза Маги.

След това Наум Шопов включва и другата финалистка Надежда. Думите ѝ също потвърждават, че Алек не е избрал нито една от двете.

„Имах възможността доста да помисля върху цялата ситуация и картина и неговата постъпка. Тогава ми беше доста мъчно и обидно, че не се изправи пред нас. Сега вече, като мина доста време си мисля, че и на него сигурно не му е било лесно да ни поднесе тази информация и се е опитал да се защити сам, като не се изправя пред нас“, коментира Надежда.

Големият интерес към риалити шоуто, което се излъчва на запис, предизвика спекулации около крайното решение на ергена Алек още от първия му епизод в ефир. В социалните мрежи дори и сега има скептични към изтеклото видео потребители, които допускат, че то може да е част от рекламен трик, а финалът да е съвсем различен.

Какво ще бъде окончателното решение на Алек, очакваме да разберем тази вечер. Финалът ще бъде излъчен в ефира на bTV от 20 ч.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.