Шакира опасно близка с Том Круз

0

Шакира и Том Круз бяха забелязани да говорят на балкона на състезанието от Формула 1 в Маями. Певицата пристигна на събитието със сина си Милан и триото по-късно беше видяно да разговарят в зоната на галерията.

Круз пропуснал коронацията на крал Чарлз, за да присъства на надпреварата, което направи появата му заедно с Шакира тема на дискусия сред феновете. Видеото от общуването им предизвика шеги и спекулации за потенциална връзка между двете знаменитости.

Колумбийската певица Шакира получи първото отличие „Латиноамериканска жена на годината“ на списание „Билборд“. Наградата ѝ беше връчена на церемония в Маями, съобщи на сайта си изданието.

Певицата произнесе емоционална реч, приемайки наградата, като благодари на майка си, на приятелите и на жените като цяло. 

„Вярно е, че когато се чувствах най-изгубена, музиката ме спаси“, каза тя пред над 2000 присъстващи на галавечерята. Певицата направи очевидна препратка с неотдавнашната си публична раздяла с футболната звезда Жерар Пике, баща на двете й деца. „Но най-важните уроци научих от други жени и за тях написах това, което написах, и изпях това, което изпях. Защото само една жена може да обича, докато е разкъсана на парчета; може да говори с най-брутална честност; може да пее с гняв; да танцува в екстаз и да бъде докарана до сълзи от емоции. Само една жена може да направи това“, каза още колумбийката по време на церемонията в Маями.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.