ШОК! Тина Търнър сама планирала погребението си, искала да засенчи Арита Франклин

0

Тина Търнър, издъхнала на двадесет и четвърти май тази година, приживе лично е планирала погребението си, след като е разбрала, че има здравословни проблеми. Причината прочутата певица да се заеме с плановете за изпращането по своя последен земен път е, че тя е искала то да бъде по-голямо от това на колежката ѝ Арита Франклин, с която в продължение на десетилетия не бяха в добри отношения.

Американските медии припомнят, че след като изпълнителката на „Respect“, носителка на общо двадесет престижни награди „Грами“, почина през 2018 г., близък до нейната конкурентка разкри, че между тях е имало „разгорещено съперничество в музикално отношение“, посочвайки, че Тина не мисли да позволи на Арита да я задмине дори в смъртта.

По онова време тя вече се бореше с известни усложнения, започнали след трансплантацията на бъбрек, дарен ѝ от нейния съпруг Ервин Бах.

Не се страхувам от мисълта, че ще умра„, казва преди това в свое интервю родената в Тенеси звезда, чиято кариера, подплатена с общо седем статуетки от Националната академия за звукозапис на САЩ, води началото си от нощните заведения на Сент Луис.

След думите ѝ източник на едно от изданията в страната посочи, че „тя иска нейното опело да засенчи това на Франклин“. Враждата между тях избухна, след като Бионсе определи Търнър като кралица в рамките на церемонията по връчване на отличията „Грами“ през 2008 г., което не се прие добре от Арита, изказала се впоследствие публично за ситуацията, описвайки я като „проява на безвкусица“.

Егото ѝ трябва да е наистина голямо, за да си мисли, че е единствена„, отговори Търнър, след като научи за въпросното изявление.

Тина избра дизайнерски дрехи, които да носи във вечния си покой, освен това се спря на персонализирана катафалка, която да пренесе ковчега ѝ до възхитителното място, където се намира запазения от нея гроб. Церемонията определено ще хвърли сянка върху тази на Арита„, каза тогава източникът. „Това ще бъде нейното последно и най-голямо шоу.“

Непоносимостта между певиците води началото си от 1987 г., малко преди развода на Тина и Айк, когато се заговори, че Арита е имала тайна връзка с партньора на колежката си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.