ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ: Осуетили самоубийството на Ален Делон!

0

Дъщерята на великия Ален Делон – Анушка, изрази задоволство от обиска и последвалото изземване на цял боен арсенал от неговото имение в Души. 

Според адвоката на Анушка тя се чувства “по-спокойна, след като оръжията са били изнесени от имота. Юристът отбелязва още, че Анушка не е имала представа, че баща й притежава толкова много оръжия, въпреки че е известно, че той е бил запален колекционер на пушки и пистолети. 

След сигнал от страна на Анушка срещу нейните братя, властите прибраха 72 огнестрелни оръжия и повече от 3 000 боеприпаси от дома на 88-годишния Ален Делон. Сега прокуратурата води разследване за незаконно притежание на оръжие, незаконно придобиване и държане. 

В медиите се появи хипотеза, според която оръжията се били отнети от Делон, тъй като властите са искали да пресекат всякакъв риск актьорът сам да отнеме живота си. Здравето на френската кино легенда е все по-крехко, а той не веднъж е заявявал, че иска да умре.

Смущаващото разкритие наля още масло в огъня на и без това трудните отношения между Анушка и другите две деца на актьора – Антъни и Ален-Фабиен Делон.

Ален Делон и дъщеря му Анушка на фестивала в Кан през 2019 година.
 Ален Делон и дъщеря му Анушка на фестивала в Кан през 2019 година.

“Най-лошото е, че Антъни и Ален-Фабиен знаят за моя страх от оръжията, които баща ми притежава. Това е мъжественост от друга епоха и поради този факт, баща ми ги колекционираше. Братята ми ходеха въоръжени, сякаш сме в Дивия Запад”, обвини ги Анушка в интервю за списание Elle. 

Отговорът на Антъни, който в миналото е имал проблеми със закона, не закъсня и той напомни на сестра си, че миналото лято е стреляла заедно с приятеля си, бивш жандармерист и началник по сигурността в Души. Неговият по-малък брат Ален-Фабиен пък бе осъден през 2013 г. на пет месеца условно, след като 16-годишна девойка бе тежко ранено от изстрел по време на парти в швейцарския апартамент на Ален Делон. Тогава Ален Фабиен бе на 17 години. 

„Ако баща ми не говори, това е, защото не иска. Не че не може, а че не иска. Мисля, че иска на 88 години, както сам казва, да умре. Оставете го да умре в мир“, каза Анушка пред телевизионния оператор France Inter. За медията Анушка обясни, че винаги е желала баща й да бъде лекуван. 

„От момента, в който той реши, че не иска повече да се лекува, аз се отдръпнах. Той се лекуваше в Швейцария от 15 години“, продължи Анушка , отхвърляйки „лъжливите“ обвинения на брат си, който „ме кара да изглеждам като човека, който не съм аз“. Тя също така заяви, че Антъни е бил отлично запознат със здравословното състояние на баща им, тъй като го е посещавал в клиниката в Швейцария, както и че е разговарял с лекаря и онколога му.

От края на януари Ален Делон, страдащ от лимфом, е под закрилата на законен представител, назначен от съдия. 

Вдигайки парата заради продължаващия медиен спор, Анушка, майка на 4-годишно дете, признава, че живее в „личен ад“, споделяйки, че е получавала смъртни заплахи и че е била снимана пред дома си. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.