Синът на Митьо Очите става банкер, яхна уникално ламборгини „Авентадор” (СНИМКИ)

0

Синът на страховития подземен бос Митьо Очите ще става банкер! Димитър Желязков – младши завърши Професионалната гимназия по туризъм „Иван Вазов“ и има планове за бъдещето си, свързани с добро висше образование

За семейството на известния несебърски бизнесмен и разбойник Димитър Желязков тази година е изключително важна, тъй като най-малкото му дете – синът Димитър-младши завършва средното си образование с амбиция за добро бъдеще.

Младият господин е най-известният и разпознаваем ученик в община Несебър, който празнува абитуриентски бал. Младши завърши Професионалната гимназия по туризъм „Иван Вазов“ в Слънчев бряг, със специалност „Туризъм“. Митко вече е избрал своя път – ще продължи образованието си, мечтата му е да следва икономика и финанси, а знанията в тази област да приложи в сферата на туризма.

„Имам амбиция да уча, а и считам, че е задължително младите да сме добре образовани. Проучвам възможностите на няколко университета у нас, предстои ми явяване на изпити“, каза пред репортер на Флагман.бг Димитър Желязков-младши преди да изпрати своето семейство на официалната вечеря в хотел „Атика“ и да се отправи към купона с ултра мощното Ламборгини.

Преди това той подчерта, че за да се представи по-добре на държавните изпити за средното образование отрано набляга над учебниците и е посещавал допълнителни частни уроци. Казва, че има доста високи изисквания към самия себе си и ще постигне всичките си цели.

Снощи със сигурност Митко е бил най-впечатляващият абитуриент. Единствен сайтът успя да „открадне“ кадри на  красивия абитуриент. Той пристигна на сборния пункт на гимназията с лъскаво ламборгини „Авентадор” – първият модел с 12-цилиндров двигател, облечен в елегантен черен костюм, а перфектната му визия бе завършена с папийонка и официални черни обувки.

 Бъдещият студент позира за снимка от големия ден с родителите си – Димитър Желязков и майка си Антигона. По всичко личеше, че Димитър Желязков-баща вече е възстановил здравословното си състояние и е в отлична физическа форма. Майка му по нищо не отстъпваше на абитуриентките. Антигона бе пипната в уникален черен аутфит –  елегантната рокля описваше перфектните й форми.

През свободното си време Димитър-младши спортува, а от малък има необуздана страст към кросовите мотори.

Припомняме, че Димитър Желязков-бащя – има 3 деца – две дъщери – Станислава и Ивелина от покойната му съпруга Тянка, и момче от официалната му вярна спътница в живота Антигона. През 2018 г. средното си образование завърши по-малката му дъщеря Ивелина, която отиде на бала като древногръцка богиня.

Тогава ви разказахме, че Ивелина Желязкова е в любовен романс със сина на бившия общински съветник от Бургас Пеньо Мечков – Никола. Звездната двойка продължава да е заедно, щастливо обвързана и скоро се очаква да вдигнат сватба. Младите влюбени живеят в Бургас, където развиват семейния бизнес на Мечков-младши.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.