Синовете на Бритни съвсем я зарязаха

0

Синовете на известната поп певица Бритни Спиърс – Джейдън и Шон, явно съвсем не таят добри чувства към майка си и нямат никакво намерение в близко бъдеще отношенията им да се затоплят.

Сайтът TMZ разкри, че момчетата се подготвят да заминат за Хаваите, където ще живеят с баща си Кевин Федърлайн и съпругата му Виктория. Те обаче нямали никакво намерение да се сбогуват с изпълнителката, въпреки опитите на татко им да ги убеди, че това ще е добре за всички.

Според информацията Бритни Спиърс не е виждала момчетата си от близо година и по всичко личи, че това няма да се промени и с окончателното им напускане на страната. Кевин говорил с Джейдън и Шон, но нямал намерение да ги принуждава да се срещат с майка им, ако те нямат желание за това.

Федърлайн бил доволен, че певицата не оспорила в съда желанието му да вземе синовете им на Хаваите и че няма да се налага да влизат в конфликт, който да рефлектира не само върху тях, но най-вече върху децата им. Още повече, че самият той е споделял, че момчетата не се чувстват комфортно около нея и на този етап не желаят да прекарват време в дома ѝ.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.