СКАНДАЛЪТ ПРОДЪЛЖАВА! Има ли кой да провери адвокат Мария Кънова, или я пази вдовицата на Людмил Доктора – Емилияна Конова?

0

Все повече тиня започва да изплува от наркоскандала в Плевен, в който се забърка името на регионалното величие доц. Емилияна Конова, в чието помещение, ползвано като фризьорски салон, бе намерена дрогата, за което първо Alarma.bg съобщи.

Габриела Тикванска е наемател на помещението, в което е открит кокаин

На 6 юли 2023 г. в салон за красота „Фрея” на ул. „Янко Сакъзов” №1 в Плевен, където наемател е 32-годишната Габриела Бориславова Тикванска, по време на полицейски обиск от ченгета от Второ районно е открита дрога, която се оказва кокаин, обясни нашият източник от Окръжния съд в Плевен.

Фризьорката Габриела е само наемател на помещението, собственичка е репродуктивната докторка Емилияна Конова, вдовица на Людмил Конов – Доктора, сочен като наследник на Стоил Славов – Телето от СИК. В крими драмата се намесва и сръчната адвокатка и неуспяла общинска съветничка Мария Кънова, която защитава фризьорката Габриела по наркоделото, което подозрително странно се протака близо година без никакво движение.

Необходимо е Висшият адвокатски съвет да се провери обстойно юристката, позната в Плевен като Царицата на домашното насилие заради три провалени брака с обвинения към съпрузите си, че са я ползвали за боксова круша, призова съдбеният източник на Alarma.bg.

Двойните игри на адв. Мария Кънова ще бъдат осветени

Причината – множество случаи, при които адв. Мария Кънова играе двойни игри – намира си изпаднал в беда клиент, на когото предлага някакъв извратен начин за печелене на касаещото го дело. Ако не срещне разбиране, възползвайки се от наученото по казуса и предлага същата гнусна оферта на противниковата страна, разкри информаторът.

Има немалко свидетели на мръсните трикове на „защитничката“ Мария Кънова по различни казуси, които са готови да говорят, стига да има кой да ги чуе.

Без морал не може да има правосъдие, нито обективна истина – как е възможно адвокат като Мария Кънова да вилнее както ѝ е скимне? Дали пък не осланя на ВИП познанства като например с доц. Емилияна Конова, покрай чиито връзки да се смята за „имунизирана” срещу главоболия заради нечисти ходове в своята практика, пита източникът на Alarma.bg?

Очаквайте нови данни по безобразието!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.