Скандално разкритие! Дъщерята на Елвис починала след операция по отслабване

0

Операция за отслабване е погубила живота на дъщерята на Елвис Пресли. Лиза Мари Пресли, е починала от чревна непроходимост, пише в резултатите от нейната аутопсията, съобщават световните осведомителни агенции.

Запушването е усложнение, свързано с бариатрична операция, на която Пресли се е подложила преди няколко години.

Наследницата на Краля на рока почина на 12 януари на 54 г.

Според доклада от аутопсията усложнението след бариатрична операция, която се прави с цел намаляване на теглото, е често срещано.

Подобни процедури се правят при хора, които не могат да редуцират килограмите по друг начин или имат сериозни здравословни проблеми.

Лиза Мари Пресли издъхна в болница в Лос Анджелис, където беше закарана от екип парамедици след обаждане на спешния телефон 911. Сигналът е бил за жена със сърдечен арест, която по-рано през деня се е оплаквала от болки в стомаха.

Лиза бе погребана на 22 януари в Грейсланд – дома на баща ѝ. Днес имението е музей, туристическа атракция и място за поклонение на феновете на легендарния изпълнител.

Лиса Мари Пресли има три дъщери – 34-годишната Райли Киоу и 15-годишните близначки Харпър и Финли Локууд. Синът на Лиса Мари – Бенджамин Киоу, почина през 2020 г.

Веднага след нейната смърт започна спор за наследството ѝ. Четири дни след погребението майка ѝ Присила Пресли депозира документи за оспорване на изменение в управление на тръста на Лиса Мари от 2016 г., според което Присила и бивш бизнес мениджър са отстранени и заменени от двете най-големи деца на Лиса Мари, припомня БТА. В крайна сметка Присила и най-голямата ѝ внучка Райли Киоу, постигнаха споразумение през май.

През тази година Райли Киоу е номинирана за награда „Еми“ в категорията за най-добра актриса в минисериал за ролята си в „Daisy Jones & the Six“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.