Славена Точева напусна НС заради Иван Портних

0

„За да сложа край на всички медийни спекулации искам да обявя пред вас, че вчера сутринта депозирах оставката си като народен представител в 49-ото Народно събрание”. Това обяви бившият вече депутат Славена Точева в позиция до медиите.

„Смятам, че достойната позиция е да бъде поета политическа отговорност за загубата на местните избори във Варна и това е изцяло мое решение. Стоях твърдо зад кандидатурата на Иван Портних и смятам, че той беше правилният избор за кмет. Този изборен резултат не е отражение на доверието на варненци, а е следствие от създадената нова сглобка във Варна и оказания огромен корпоративен натиск над гражданите”, оправда се Точева, сочена за близка до бизнесмена със спорна репутация Даниел Славов – Дидо Дънката..

„Запазвам уважението и съпричастността си към всички мои колеги от ГЕРБ и им пожелавам успешна и ползотворна работа по време на 49-ото Народно събрание. Моите избиратели и колеги знаят, че винаги могат да разчитат на подкрепа и помощ от мен”, завършва екзотичната варненка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.