Слави издаде най-големия страх на депутатите

0

Трябва да има референдуми. Това е смисълът на демокрацията. Който го е страх от референдуми, значи или няма аргументи или по принцип е страхливец и лъжец. А конкретно по отношение на този референдум, аз съм „за“ това да има евро и ще направя всичко възможно аргументирано да защитя тази теза.

Това заяви лидерът на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов по повод дискусия в Народното събрание за това дали да се проведе референдум за еврото или не.

„Най-големият страх на депутатите. Когато питат хората на избори, обещават всичко, но успеят ли да влязат в парламента, хората престават да бъдат важни и думата “референдум” става много опасна дума. Ние произведохме референдум.

Събрахме седемстотин хиляди подписа, гласуваха три милиона и половина души, тогавашните политици заметоха референдума под килима и този референдум стана причината сега да съществува ИТН и аз да продължавам да се боря с вятърни мелници.

Е, прозвуча малко патетично, не са вятърни мелници, а са тикви. Може би една тиква и други различни зеленчуци, но битката си е битка, а аз още не съм се отказал“, написа още Трифонов в своя пост. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.