Слави изригна: България веднага да върне ветото, което наложихме на Северна Македония!

0

Трябва веднага да се върне ветото спрямо Северна Македония за нейното приемане в Европейски съюз“. Това написа във фейсбук профила си лидерът на ИТН Слави Трифонов.

bestnews.bg публикува пълния текст на изявлението на Трифонов:

Докато в България се опитва да заработи едно срамно политическо мнозинство и едно срамно политическо правителство, в Северна Македония пребиха поредния българин. Щях да кажа “северномакедонец с българско самосъзнание”, но самото изричане на тези думи ме кара и мен да се чувствам срамно.

Интересното е, че партиите, които съставляват срамното политическо мнозинство в момента в България, гласуваха заедно за отпадането на ветото над Северна Македония за членство в Европейския съюз.

Явно тогава се е зародило тяхното политическо единство. И те са виновни, за това, че в момента в Северна Македония палят, рушат и пребиват българи и това нещо няма да спре с декларации в парламента, политическо дърдорене и взаимни обвинения.

Трябва веднага да се върне ветото спрямо Северна Македония за нейното приемане в Европейски съюз. Такава държава с такива хора нямат място в Европейския съюз и ценностите, които налага Европейския съюз на своите граждани.

Ако това не се случи, всички злодеяния в Северна Македония ще продължат, никакви декларации няма да ги спрат. Единственият начин е тези хора да бъдат изолирани. Тяхното място не е в Европейския съюз.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.