Слави омерзен от боя в парламента: Нямам думи.

0

Това, което се случи сутринта в българския Парламент, не е само срамно, то е омерзително. И унизително. Така лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира във фейсбук скандала в парламента между ПП и „Възраждане“, при който имаше сблъсък между двете политически сили, счупени очила, одраскана буза на депутат, обвинения в „меки китки“ и „национално предателство“. 

„Това трябва да бъде българският елит?! Нямам думи. От едната страна ПП, от другата страна „Възраждане“, като две сектантски организации, чиито представители в парламента са дрогирани от представата за собственото си величие и непогрешимост. А всъщност, са едни жалки хорица, препълнени от стремеж към власт, слава и пари“, коментира Трифонов.

Според него, това е абсолютен разпад.

„И ако не се стреснем от това, което виждаме: записи, война в съдебната система, бой в парламента и какво ли не още, ако не се стреснем от това, което виждаме, просто ще се разпаднем. И като държава, и като нация, и като хора. Всяко нещо си има лимит. Мисля, че лимитът на нашето търпение отдавна е свършил“, заявява в заключение Слави Трифонов. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.