Слави с първи коментар след изборите

0

Първият коментар след изборите на лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов дойде чрез видео в профила му във Фейсбук. 

Обръщението му започва с благодарност към тези, които са гласували за ИТН. При обработени 99.58% СИК протоколи в РИК в страната това са 103 508 души, а в чужбина – 8 815. Това дава на партията на Слави Трифонов около 4,12% подкрепа. 

„Лоялността е най-важното в общуването между хората. Лоялността е избор. Лоялността и доверието. Благодаря и от името на моите колеги! Всички работихме заедно – ние и вие! И сега вие ще имате представители в 49-ия парламент, които ще налагат контрол, защото тези, които са в парламента, трябва да бъдат контролирани от вас. А ние сме вашите представители“, казва Трифонов във видеото, обръщайки се към избирателите си.

„Благодаря ви още веднъж. Аз лично оценявам всичко, което вие направихте“, допълва лидерът на „Има такъв народ“ и завършва с превърналите се в традиционни за него думи: „За мен е чест“. 

Партията му не успя да прескочи бариерата за 48-ото Народно събрание. За 49-ото НС социолозите даваха прогнози, че 4-процентната бариера ще мине „Левицата“, а не ИТН. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.