Слави се изкашля за записа на Радостин Василев

0

„Този запис, който пусна сутринта Радостин Василев, показва цялата гнила същност – и неговата, и на хората, които е записал“, написа във фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

„Предполагам, че повечето от вас са отвратени от това, което виждат и чуват. И аз така“, коментира той. По думите му сега изрази като “Аз нали ви казах” ще са верни, но с нищо няма да помогнат. Цял живот работя с емоции, а трябва да съм практичен, отбелязва Трифонов и добавя, че иначе няма успех. „Във всяка работа е така“, смята той.

Според него щастието не е цел, а следствие и трябва да направиш нещо, за да си щастлив. Той коментира, че и в тази ситуация е така – трябва да се постъпва практично, а не емоционално. „Тоест, нужна е експертиза на хора, които разбират, а не хора, които искат власт, слава и пари, но всъщност нямат грам морал“, коментира още Трифонов.

По-рано днес депутатът от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Радостин Василев пусна запис, за който твърди, че е от онлайн заседание на Националния съвет на „Продължаваме промяната“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.