След Кан Леонардо ди Каприо отиде на милиардерска сватба в Сардиния

0

“Съжалявам, но не можах да устоя”, е написала под тази снимка с Леонардо ди Каприо в профила си в инстаграм Карол Ашер. На нея наследничката на богатата фамилия от диамантената индустрия е до холивудската звезда с чаша в ръка и до съпруга си Симон де Пюри, швейцарски търговец и колекционер на изкуство. Тримата са част от гостите на сватбата на 29-годишния топмодел Мадисън Хедрик, дългогодишна приятелка на Ди Каприо, с 33-годишния Джоузеф Нахмад, наследник на фамилията милиардери и търговци на изкуство Нахмад. Смята се, че бащата на младоженеца – Давид Нахмад, евреин със сирийски произход и с жителство в Монте Карло, е най-големият търговец на съвременно изкуство, чието богатство надхвърля 3 млрд.евро. Фамилията Нахмад търгува с картини от калибъра на Пикасо, Моне и Матис.

Сватбата беше при изключителни мерки за сигурност и всичко около нея трябваше да остане супер секретно, но Карол Ашер публикува няколко снимки от нея и показа частица от атмосферата. Сред гостите бeше и тенисистката Серина Уилямс, която очаква второто си дете от съпруга си Алексис Оханян. Дойде и най-богатият човек на планетата според „Форбс” Бернар Арно, главен изпълнителен директор на гиганта за лукс LVMH. Сред гостите беше и основателят на компанията AirBnb Джо Гебия, също милиардер, както и южнокорейската музикална продуцентка и диджей Пеги Гоу. И друга холивудска звезда и много близък приятел на Ди Каприо присъства на събитието- Тоби Магуайър, известен с ролята си в „Спайдър-Мен”. Двамата холивудски актьори пристигнаха в Сардиния за кратка ваканция веднага след участието си на Филмовия фестивал в Кан.

Топмоделът Мадисън Хедрик в Сардиния дни преди сватбата си
Топмоделът Мадисън Хедрик в Сардиния дни преди сватбата си

Прелестната Мадисън Хедрик, на чиято сватба се стече каймакът на милиардерите и звездите, публикува свои снимки от Сардиния в профила си в инстаграм с думите „Когато ме питаха кога най-после ще се омъжа, винаги отговарях – когато кучетата започнат да летят”. Явно обаче е, че е склонила да направи решителната стъпка и без това да се случи.

Сватбата се е състояла в зоната на Галура на Изумруденото крайбрежие и според местните медии е струвала 12 млн.евро. Специално за събитието е била изградена временна структура до Монте Моро, която да приюти гостите за церемонията според еврейски обичай. След това празненствата продължили в суперлуксозния хотел „Кала ди Волпе”, където свирила британската група „Джамирокуай”.

Леонардо Ди Каприо беше изловен от папараци да напуска частното летище на Олбия след сватбата заедно с приятеля си и брат на младоженеца Хели Нахмад, на 45 г., който преди десетина години беше за кратко и в затвора, тъй като управляваше бизнес с нелегални казина за 100 млн.долара, посещавани от известни личности като Ди Каприо и колегите му Тоби Магуайър, Мат Деймън и Бен Афлек. Наблюдатели не пропуснаха да отбележат и факта, как въпреки че се застъпва страстно за всичко, свързано с опазване на околната среда и климата, главният герой от „Титаник” се вози в частни самолети. А те, според експертите, изпускат в атмосферата по-голямо количество въглероден двуокис и от онова на цели държави.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.