След развода с Джо Джонас – Софи Търнър е забелязана с нов мъж

0

Звездата от хитовия сериал „Игра на тронове“ Софи Търнър беше заснета в страстна целувка с един от най-желаните ергени във Великобритания Перегрин Питърсън, който наскоро се раздели с истинска принцеса.

Актрисата, която приключи брака си с американския поп изпълнител Джо Джонас, явно бързо е преживяла раздялата им, и вече е готова за нова любов. Двамата с Перегрин, чието аристократично семейство притежава богатство в размер на 224 млн. паунда, видимо не са успели да удържат привличането помежду си и се отдадоха на ласки на улицата във френската столица Париж.

Според свидетели след размяната на ласки, и Софи, и Перегрин се насочили към автомобилите си и се оттеглили в различна посока, предаде Дир.бг.

По-късно вечерта обаче отново се събрали, този път на стадиона „Стад дьо Франс“, където актрисата гостува, за да разкрие трофея от Световната купа по ръгби.

29-годишният аристократ пък наскоро приключи връзката си с кръщелницата на принц Чарлз – 27-годишната принцеса на Гърция и Дания Мария Олимпия.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.