„Спотифай“ изригна: Хари и Меган са ши**ни измамници

0

„Ши**ни измамници“! Изригна срещу принц Хари и Меган Маркъл Бил Симънс, директор на подкаст иновациите и монетазацията в „Спотифай“, преди това създател на сайта Ringer (придобит от стрийминг гиганта през 2020 г).

Коментарът му идва след изявлението на херцога и херцогинята на Съсекс, че тяхната компания Archewell прекъсва отношения със „Спотифай“. През 2020-а аудиоплатформата подписа договор с тях на стойност 20 милиона долара. 

Договорката е била за няколко аудиосериала и подкасти, но никой от тях не се случи. Единствената продукция на кралските особи за „Спотифай“ бе The Archetypes Podcast, в чиито 12 епизода херцозите разговарят с гости като Серина Уилямс, Марая Кери, Тревър Ноа и други по актуални теми.

Според източници, близки до стрийминг платформата и цитирани от Wallstreet Journal, шефовете на компанията са останали недоволни от количеството свършена работа по договора и уточняват, че при преговорите Хари и Меган са обещали няколко продукции.

„Ши**ни измамници“, този подкаст трябваше да пуснем с тях. „Някоя нощ трябва да се напия и да разкажа историята на Zoom разговора, който проведох с Хари, за да му помогна с идеята му за подкаст. Това е една от най-добрите ми истории“, каза Симънс, цитиран от Variety.

Междувременно Daily Mail обяви, че съпругата на принц Хари е получила предложение да стане лице на модния бранд Dior и в най-скоро време договорът щял да бъде подписан.

Според експерта по сътрудничество с различни марки Ник Еде само за един пост със споменаване на въпросния бранд Меган Маркъл ще получава хонорар, не по-малък от 200 000 лири стерлинги. Херцогинята на Съсекс вече е една от най-обсъжданите и снимани личности, така че сътрудничеството с големи марки би било доходоносен ход, коментира изданието. Обвързването й с Dior е напълно логично, тъй като тя многократно се е появявала на официални събития, облечена в тоалети на френския моден гигант. По думите на Еде, сключвайки тази сделка с модната къща Dior, бившата американска актриса ще може да заработва милиони и да получава повече пари, отколкото Ким Кардашиян от Dolce & Gabbana.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.