Спрягат Шакира за носител на наградата за видео авангард на MTV

0

Шакира е вероятен носител на наградата за видео авангард и цялостно творчество на Ем Ти Ви (MTV), съобщи в. „Сън“. Церемонията по награждаването ще се състои през следващия месец.

46-годишната певица е в процес на разговори с директорите на Ем Ти Ви за получаване на наградата за видео авангард и цялостно творчество и евентуално съпътстващо музикално шоу на церемонията на наградите на Ем Ти Ви, която ще се състои на 12 септември в Ню Джърси.

Това би било голям успех за Шакира – тя ще отпразнува цялостната си кариера до момента и ще подчертае значението си за световната музика. Ако получи наградата, Шакира ще изпее някои от големите си хитове като „Hips Don’t Lie“ и „Wherever“ на церемонията. 

Според източници на медията сделката между певицата и телевизията не е финализирана, пише БТА. 

Дори ако не получи тази конкретна награда, певицата няма да си тръгне от церемонията с празни ръце. Шакира е номинирана за най-добър латино хит за парчето „Acrostico“, а съвместната песен с Карол Джи „TQG“ е номинирана за най-добро сътрудничество.

Шакира ще се бори и за наградата за изпълнител на годината. Освен нея номинирани в престижната категория са още Бионсе, Доджа Кет, Карол, Ники Минаж, Тейлър Суифт. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.