Спука се една от силиконовите гърди на Анита Мейзер

0

Бившата носителка на титлата „Мисис България“ за 2014 година създаде онлайн дарителска кампания за набиране на средства, нужни ѝ да плати разноските по процедура за премахване на силиконовите си импланти.

Причината за това, както самата тя разкри в поредица от публикации в социалната мрежа Фейсбук, където споделя свои снимки от болничното легло, е, че един от тях се е спукал. И ако той не бъде отстранен, може да доведе до фатален край, от който Анита все повече се притеснява.

Никога не съм искала да разкривам публично ситуацията, в която изпаднах, но сега имам нужда от вашата помощ„, пише тя в личния си Facebook профил, разказвайки повече за случилото се. „В момента се боря с животозастрашаващо състояние, причинено от спукан силиконов имплант, който трови тялото ми от неизвестно време. Дълго не можех да разбера какво се случва с мен, докато лекарите най-накрая не откриха източника на моето страдание.

Поради тежестта на състоянието ми съм била в спешното отделение няколко пъти.

На 11.03.2023 г. се озовах там, след като си ударих главата. Бях изключително зле и се наложи да спра на частен паркинг, за да си почина. Ситуацията ескалира и полицията извика линейка, която да ме откара в болница.

На 04.04.2023 г. отново постъпих в него, изпитвайки непоносима болка в гърдите, гърба, корема, бъбреците и др. За щастие лекарите от Флорида откриха спукания силиконов имплант! Никой не може да ми каже откога е така…

Ситуацията стана още по-критична, тъй като силиконовата токсичност се разпространява и причинява значителни щети на всичките ми органи. Абсолютно важно е силиконът да бъде отстранен възможно най-скоро, за да мога да започна възстановяването си и да предотвратя по-нататъшно увреждане на тялото си, да спра възпалението и да спася живота си“, пише Мейзер.

Преди ден тя отново се появи във виртуалното пространство с нов призив към всички, желаещи да ѝ протегнат ръка, тъй като все още не е събрала необходимата сума. По написаното от нея обаче личи, че вече губи надежда, като дори започна да се сбогува с близките си.

Спуканият силикон уврежда органите ми до такава степен, че не мога да спя от болка. Ако стигне до мозъка ми, и всичките си пари да ми дадете, няма да може да ме спасите. Нямам достатъчно събран кеш и предварително ви казвам: Сбогом приятели, познати и непознати хора, никой не е длъжен да ми помага, но благодаря на всички които го направихте„, гласи посланието ѝ.

В коментарите под поста си тя уточнява, че ако всеки от над десетте хиляди души, които са го видели, бяха заделили по пет долара, досега мъките ѝ са щели да приключат.

Няма известна личност, която да не знае за моето положение, но до момента само Митьо Крика откликна – благодаря ти, приятелю! Той ме познава от първите месеци, в които се фуках с огромния си силикон. Тогава беше сензация, сега обаче съжалявам много, че съм си причинила подобно нещо. Затова, след като го махнат и ме изчистят лекарите, никога по вече няма да си сложа, защото имено заради него имам безброй здравословни усложнения. Той е тровил органите ми с години и чак сега се разбира какви странични ефекти има и колко е токсичен, когато се спука, но е доста късно„, разказва варненката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.