Сталоун предлагал къща и Porsche на Памела Андерсън да му стане любовница

0

Памела Андерсън обяви, че Силвестър Сталоун навремето ѝ предложил къща и кола, за да му бъде нещо като държанка, но актьорът отрича думите ѝ.

В новия си документален филм по Netflix „Памела, любовна история“, който излезе във вторник, 55-годишната актриса и модел разказва история от едно време, когато 76-годишният Роки ѝ е обещал апартамент и „Porsche“, за да бъда негово „момиче номер 1“. Андерсън казва, че тя е отклонила офертата, съобщава „People“. 

„Тогава се зачудих: „Това означава ли, че има номер 2?“, коментира тя със смях в документалната лента. По думите ѝ Сталоун ѝ заявил: „Това е най-добрата оферта, която ще получиш, скъпа, сега си в Холивуд“. Тя обаче не склонила, защото искала да бъде влюбена в човека, с когото да живее. 

Говорител на Сталоун контрирал: „Изявлението на Памела Андерсън, приписвано на моя клиент, е невярно и изфабрикувано. Г-н Сталоун потвърждава, че никога не е правил и частица от подобно предложение“. 

Сталоун се ожени за съпругата си Дженифър Флавин през 1997 г. Миналата година двамата бяха на крачка от развод, но се помириха. Актьорът каза тогава пред „The Hollywood Reporter“: „Понякога поставям работата пред моето семейство и това е трагична грешка, която няма да се повтори“. 

Андерсън има две деца от бившия си съпруг Томи Лий: синовете Брандън, на 26, и Дилън, на 25. Тя каза, че момчетата са я насърчили да напише мемоари и да направи новия документален филм.

Изпитвах малко безпокойство, преди книгата да излезе наяве, защото това беше една година на терапия. Преминавах през живота си от първия ми спомен до последния ми спомен. Наистина се гордея с това. Написах сама всяка дума. Нямах сътрудник. Нямах никакъв писател-призрак, нищо„, добавя тя. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.