Щерката на Джони Деп шокира с мастурбация и голотии в новия си филм

0

Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради обаче се гордее с ролята си, баща ѝ също я подкрепя

Макар често да е включвана в списъка на така наречените непо бебета на Холивуд, Лили-Роуз Деп не разчита много на протекциите на известните си родители. 24-годишната актриса е дъщеря на Джони Деп и френската певица и модел Ванеса Паради. Родителите ѝ се развеждат точно когато тя стига тийнейджърска възраст и се нуждае от най-голяма подкрепа накъде да поеме в живота. Налага ѝ се да разделя времето си между Франция и Америка, за да бъде с всеки един от тях. Старае се да използва най-доброто и от двете места.

През 2014 г. се пробва чрез второстепенна роля във филм, две години по-късно става и модел на френската марка “Шанел”. Започва да се говори, че нито е достатъчно висока, за да е на модния подиум, нито има талант, за да се снима в киното, и всичките ѝ професионални ангажименти се дължат на контактите на майка ѝ и баща ѝ в тези среди. Тя обаче работи неуморно, за да заглуши критиците си. Следват участния в още няколко филма, които ѝ носят номинации за различни награди за най-обещаваща актриса, за да се стигне до тазгодишното издание на кинофестивала в Кан, когато за нейната работа се говореше почти колкото за тази на звездния ѝ баща.

Появата на Джони Деп във френския град беше знакова, след като дълго време той бе оставен без роли в Холивуд заради обвиненията на бившата му половинка Амбър Хърд в насилие. Актьорът спечели съдебната битка и участието му във филма “Жан дю Бари” бе своеобразен тест за неговия имидж. Звездата получи дълги овации по време на премиерата му в Кан, което бе доказателство, че поне във Франция публиката все още много го харесва. Опитвайки се да сдържи сълзите си, Джони Деп каза, че

повече не се нуждае от Холивуд

Затова пък дъщеря му смело се хвърля в сложния му свят. Лили-Роуз Деп също бе в Кан, където бе представен нов филм с нейно участие. Сериалът “Идолът” се рекламира като най-перверзната любовна история в Холивуд и бе приет противоречиво на филмовия фестивал. Някои зрители го намериха за вулгарен, наричайки го луксозна помия и сексистко псевдопорно. Други пък го приеха като много правдива и реалистична картина на случващото се в световния шоубизнес.

В сериала Лили-Роуз Деп играе пробивна поп певица, която обаче преживява нервен срив след смъртта на майка си. Докато се бори с личните си демони, тя е притисната да продължи да прави турнета и да издава албуми. Експлоатирана е по всякакъв начин от хора, които се възползват от уязвимото ѝ положение. Сюжетът е подсилен с много разголени сцени и мастурбация с кубче лед, което даде повод на някои критици да кажат, че няма място на кинофестивала в Кан.

Пускането на първата му серия по НВО също не мина без разгорещен дебат. Самата Лили-Роуз благодари в инстаграм на създателите на “Идолът”, че са ѝ дали възможност да участва в този вълнуващ проект. Зад сериала стои Сам Левинсън, който вече нагази чрез филма си “Еуфория” в дълбоките води на съвременния свят, белязан от паникатаки, борба за лайкове, порнография, пристрастяване към секс и наркотици. Смята се, че новият му сериал е препратка към белязания от възходи и падения

живот на певицата Бритни Спиърс

“Страхотно е за един баща да види дъщеря си, че вече е млада жена, която се държи с елегантност, достойнство и доброта. Тя наистина има нещо специално – талант. Тя просто е себе си, но не се спира. Знае, че работата е важна за нея, и се труди”, коментира Джони Деп в Кан. 59-годишният актьор определи дъщеря си като един от най-умните хора, които познава. Близък до него каза пред “Дейли мейл”, че той се гордее с нейната роля в “Идолът” независимо от негативните реакции, с които филмът се сблъсква. Според него те са доказателство, че Лили-Роуз прави нещата правилно, след като предизвиква толкова бурни обсъждания. “Джони харесва, че тя изгражда своя собствена кариера и се предизвиква да поема роли, които я интересуват и тестват възможностите ѝ. Той обича, че тя е толкова силен човек, че е самата себе си и остава такава в нещата, с които се захваща. Не подчинява кариерата си на неговия успех”, твърди анонимният източник пред вестника.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.