Стилиян Петров: Господа отличници, времето ви изтече

0

Рекордьорът по мачове в националния отбор Стилиян Петров коментира във фейсбук решението да се скрият националите заради протест на феновете:

Примерно!

Безстопанствеността и безотговорното отношение към българския футбол и българските фенове, ще бъде преследвано и наказано!

Страхът от провал, е често срещан отговор сред нас, хората и е дълбоко вкоренен в нашата вродена човешка природа.

Един от факторите, допринасящ за страха от провал, е възприемането на провала като постоянно състояние. БФС, е в това състояние и мрачни постижения, от много дълги години. Така че, когато са изправени пред провал и всички казват на някого да се оттегли, това само засилва страха и безпокойството им.

В едно леко заключение – Господа отличници! Примерно, страхът от провал е сложна емоция – тя се повлиява от психологически и обществени фактори. Провалът на тези сладури, се разглежда като лично отражение на тяхната стойност и чест като ръководители. Това, нормално води до негативни последици, карайки хората да се страхуват от осъждане, отхвърляне и пропуснати възможности.
Пропуснати възможности, да работите ЗА българския футбол, Господа отличници! С взетото от вас решение – което се очакваше, но просто изчаквахме да покажете на българската общественост какво представлявате – сега вече, ще изпитате любовта на всички милеещи за футбола хора. Защото ние не сме зависими, давали обещания или играещи във вашите схеми. Ние търсим отговорност! Отговорност, когато националния отбор играе, стадионите да са пълни с фенове, милеещи да подкрепят Българи Юнаци!

Времето ви изтече! Подкрепям, всички законни действия на феновете, като правото на свободно изразяване чрез протест. Спортът е за феновете и без тях, всичко се обезмисля!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.