Стилиян Петров се обясни в любов на Паулина

0

Българската спортна легенда Стилиян Петров отпразнуват 23 години брак със съпругата си Паулина. Бившият капитан на националния футболен отбор поздрави своята любима с трогателен пост в „Инстаграм“, в който сподели снимки от деня на сватбата им, както и от други техни общи моменти.

„Честита годишнина, любов моя! 23 години изпълнени със смях, любов и незабравими моменти. Казват, че успешният брак изисква да се влюбваш много пъти, винаги в един и същ човек. Обичам те, П.“, написа той.

Стилиян и Паулина се ожениха на 9 юни 2001 година и имат двама сина – Стилиян-младши, който е на 21 години, и 17-годишния Кристиян. От дълги години те живеят в Обединеното кралство.

Паулина, както и цялото му семейство, бяха до футболиста в най-тежките му моменти, включително по време на борбата му с левкемията. Той беше диагностициран с онкологичното заболяване през 2012 г., като след продължително лечение Стилиян Петров пребори болестта. Той многократно е казвал, че това, което му е вдъхвало най-много кураж, е била именно подкрепата на най-близките му. 

След края на битката им с левкемията, Стилиян създаде фондация, чрез която да помага на хора, които се лекуват от коварното заболяване.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.