Стойко Сакалиев донесе добра вест! Дъщеря му пребори рака

0

Хубава новина съобщи Стойко Сакалиев!

Бившият футболист и настоящ администратор на ЦСКА Стойко Сакалиев съобщи във Фейсбук, че дъщеря му Любомира се е преборила успешно с рака, който я застигна преди около година.

Тогава Сакалиев отправи зов за помощ и след бърза дарителска кампания бяха събрани нужните 70 хиляди лева за лечението на дъщеря му в Лондон.

Ето какво сподели Сакалиев в личния си профил във Facebook:

„Здравейте, приятели! Измина малко повече от година, от най-тежкият момент в моя живот. Най-трудния път, който съм изминавал с моето семейство! Всички вие бяхте съпричастни със заболяването на моята дъщеря и я подкрепяхте, както финансово, така и в молитвите си. Искам да ви благодаря отново, че ви има, че бяхте с нас, за подкрепата и за помощта на всеки един от вас.

Чаках дълго, мълчаливо и с надежда този дългоочакван ден-денят, в който ще Ви кажа: ТЯ Е ЗДРАВА!!! Люби се пребори и излезе победител от тази тежка битка. Искам да напиша толкова много неща , но не знам точно какво , защото всичко в мен гори от щастие… Благодаря на всички лекари , приятели , познати и непознати хора … благодаря за енергията която дадохте на Люби. Бъдете здрави и нека Бог ви върне всичко това добро, което направихте за мен и моето дете…стократно.

Има и друго което искам да споделя. Останаха средства от Вашата помощ , те ще бъдат пренасочени за друго дете, което има нужда. Аз ще ви уведомя съвсем скоро коя кауза ще подкрепим заедно, отново благодарение на всички вас!

БЛАГОДАРЯ!“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.