СУПЕР ЦЕНИ: Магичният курорт „Мальовица” очаква влюбените на 14 февруари

0

Празникът на влюбените 14 февруари наближава. Наред с традиционните подаръци като букет червени рози, плюшени играчки, бонбони, бижута или вечеря в скъп ресторант, много българи предприемат кратки пътувания, за да отделят време са себе си далеч от суматохата.

Тази година празникът се пада в делничен ден и мнозина от празнуващите търсят по-близките дестинации. Ако сте от София или Пловдив, може да заведете любимия си човек в магичния курортен комплекс „Мальовица”, където са обявили специални цени за празника на влюбените.

Само на час и половина от столицата или на два от Пловдив ще откриете едно настина райско кътче с два реновирани хотела „Мальовица” и „Алпинист” и прекрасни условия за ски или разходки сред зимната красота на Рила.

Освен с обширни стаи, в които има всичко – от плосък телевизор до безплатен Wi Fi и всевъзможни принадлежности, в хотел „Мальовица” има и спа център и релакс зона, които ще помогнат за вашето романтично изживяване.

Ресторантът предлага богата европейска и българска кухня, голям набор от български и италиански вина и други напитки, и, разбира се, удивителна гледка. Докато се храните и вдигате тостове, можете да гледате огромната панорама на покорителят на небето връх Мальовица. Планинския гигант може да наблюдавате и почивайки в джакузито, което е рядко съчетание на удоволствие за сетивата.

Чаша горещ шоколад сутрин, чаша подбрано вино вечер, несравнимата природа на свещената Рила и любим човек до вас, с когото да споделите момента, както се пее в една популярна песен „какво повече му трябва на човека…”

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.