Такова чудо не е било: Планини от кеш в партията на пудела

0

От ПП има много хора. За другите е рано да съдим – нека да им дадем време да докажат.

Това бе първият коментар на председателя на ДПС Делян Пеевски за служебния кабинет на Димитър Главчев, който се закле в Народното събрание днес.

А вие какви времена виждате, че е имало там към момента, отговори Пеевски задочно на коментара на Кирил Петков, че се връщат мутренските времена.

„Такова нещо никога не се е случвало в държавата – планини от кеш, партия на пудела, мога да кажа, вие се сещате коя е тази партия. Това красиво същество носи пачки към господарите си, които ги видяхме на снимките кои са“, коментира Пеевски скандала в МВР.

„Видяхте ли кои са на тези снимки? Да видяхте някой от ДПС  някой от ГЕРБ? Целият „елит“ на ПП-ДБ е на тези снимки в дружески, да не кажа особени състояния, с едни контрабандисти“, заяви още Пеевски.

„Искрено се надявам прокуратурата да не прикрие нещата и службите за това нещо и да излезе цялата истина наяве. Гражданите трябва да видят кой политически елит открадна техните пари. Защото това са парите, които трябваше да са в бюджета и да бъдат за българските граждани.

Видяхме къде са – по скъпи почивки в чужбина, по планини от кеш, в които се е финансирало  се вижда какво вече…“, допълни Пеевски.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.