ТЪРСИ СЕ! Известен журналист изчезна безследно

0

Близки и приятели издирват варненския журналист Жоро Георгиев, който е в неизвестност от два дни и няма връзка с него. 

Той е един от най-запомнящите се гласове на вече несъществуващото радио „Канал Ком“ във Варна, известен е и с острото си перо. 

Във Facebook страницата на Георгиев негова приятелка, която се намира в Германия, споделя, че той е в неизвестност от няколко дни. Телефонът му е изключен, а преди това не отговарял на него.

Очаквало се на 20 май да постъпи във Военната болница във Варна заради проблем с незарастваща рана. В лечебното заведение, както и в други такива в морския град, близките му вече проверили и не го открили там. От коментарите под публикацията става ясно, че наскоро Георгиев е викал Бърза помощ заради въпросната рана.

Загрижени познати питат дали мъжът е търсен в квартирата или в апартамента си. От отговорите става ясно, че това е сторено, но не бил открит у дома. 

Последната му публикация във Facebook пък е от 12 май. „Моля, ако някой го е виждал, или знае къде може да е, да се свърже с полицията, или да пише тук“, призовава Лиляна Трънкова. 

Коментиращи допускат, че може да е отишъл на място без обхват. Негови близки обаче уверяват, че той не е от хората, които да не спазят ангажимент като това да постъпят в болница в уречен ден и час. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.