ТИ ДА ВИДИШ: Анджелина сама отровила връзката си с Брад

0

Актрисата Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад Пит, като им е казвала да избягват баща си по време на определените му от съда срещи.

Това става ясно от съдебни документи, подадени във Върховния съд на Лос Анджелис, като за това твърди бивш бодигард на холивудската актриса. Разкритията му бяха оповестени публично като част от продължаващата „Война на розите“, която двойката води, след като Джоли продаде своя дял от френското им шато на руски олигарх, без съгласието на Пит.

Бившият бодигард Тони Уеб е работил за семейството повече от 20 години, започвайки през 2000 г., но твърди, че Джоли го е уволнила, след като двама от служителите му по сигурността са застанали на страната на Пит след раздялата им.

Според документите, подадени от адвокатите на Пит, Уеб твърди, че двамата колеги са били уведомени от личния асистент на Джоли, че тя „ще ги съди“, след като станало ясно, че те може да дадат показания в битката за попечителството на двойката.

В документите, представени на съда, се казва, че колегата на Уеб му е казал, че е чул Джоли да „насърчава децата да избягват да прекарват време с Пит по време на посещенията му съобразно попечителството“.

В документа той твърди, че обикновено е приемал заповеди от личния асистент на Джоли, Майкъл Виейра, и е разбрал, че връзката между Пит и нея се е разпаднала през 2016 г.

„След развода им SRS Global и аз продължаваме да осигуряваме сигурността на г-жа Джоли, г-н Пит и техните деца. Малко преди двама служители да свидетелстват в съдебно дело, което разбрах, че е свързано с развода на г-жа Джоли и г-н Пит и попечителството над децата им, г-н Виейра ми се обади по мобилния ми телефон“, казва охранителят, цитиран от БТА.

„Той ми каза, че е чул, че двама служители, които са осигурявали лична охрана на г-жа Джоли чрез SRS Global, може да свидетелстват в съда. След това Виейра ме помоли да спра двамата да свидетелстват. Разбрах, че г-н Виейра отправя това искане от името на г-жа Джоли“, твърди още Уеб в декларацията си. Той продължи да казва в документа, че няма „никаква власт“ да спре двете лица да свидетелстват, тъй като са „независими изпълнители“, а не негови преки служители.

В документите пише още, че след това Виейра е предупредил Уеб, че и двамата са нарушили договора за конфиденциалност, подписан с Джоли и ако „дадат показания, Джоли ще ги съди“.

„Предадох това съобщение на двете лица по телефона и ми казаха, че планират да свидетелстват. Едно от тях, Рос Фостър, уточни, че възнамерява да свидетелства независимо от договора, ако получи съдебна призовка. Когато г-н Фостър ми каза това допълни, че ако бъде помолен, ще свидетелства за изявленията, които е чул, че г-жа Джоли е направила на децата, насърчавайки ги да избягват да прекарват време с г-н Пит по време на посещенията си при него“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.