Том Брейди и Ирина Шейк са отново заедно

0

Том Брейди и Ирина Шейк явно са възобновили романса си, след като били забелязани да се забавляват заедно в петък вечерта в Маями. Срещата им се случва само два месеца след като връзката им се „разпадна“.

46-годишният спортист бил забелязан да взима с колата си 37-годишния руски модел, като снимки от събитието били моментално изпратени на сайта „TMZ“. Интересното е, че срещата им се случва само няколко дни, след като Брейди беше засечен да влиза в къщата на вече бившата си съпруга Жизел Бюндхен, а Ирина беше заснета да посещава новото работно място на бившия си мъж Брадли Купър, който отвори каравана за бургери.

За романса между Том и Ирина се заговори в началото на лятото, след като се сближили на сватбата на милиардера Джо Нахмад с модела Мадисън Хедрик в Сардиния, Италия, предаде Дир.бг.

През следващите месеци двамата прекараха известно време заедно. Въпреки това до октомври връзката им приключи, като за аргумент беше посочен фактът, че двамата са много заети. Е, явно, старата любов ръжда не хваща и те все пак са решили да си дадат още един шанс.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.