Том Брейди не ревнува Ирина Шейк от Брадли Купър

0

Звездата на американския футбол Том Брейди, който отскоро има връзка с модела Ирина Шейк, напълно подкрепял желанието на любимата си да прекарва време с бившия си – актьора Брадли Купър.

Припомняме, че рускинята и 48-годишният актьор започнаха връзка през 2015 г., като две години по-късно станаха и родители на дъщеричката си Леа. Двамата бяха заедно в продължение на четири години, като след раздялата им през 2019 г. продължиха да поддържат добри взаимоотношения. Само преди дни пък Ирина и Брадли бяха заснети по време на общата им почивка във Венеция, където отново бяха придружени от 6-годишното си момиченце.

Приятел на Брейди разкри, че футболистът бил още по-привлечен от новата си половинка заради това, че тя съумява мирно да споделя с Брадли отглеждането на дъщеря им.

„Том смята, че е страхотно, че Ирина и Брадли имат добри родителски отношения, защото той също поддържа такива с Жизел и Бриджит. Затова и ни най-малко не ревнува, когато Ирина излиза с Брадли и детето им“, споделя мъжът.

По думите му, Брадли се радвал на подобна връзка, защото самият той бил семейно настроен и знаел през какво преминава Ирина. Дори още повече я уважавал за това, че тя се справя с лекота със ситуацията.

„Всъщност за Том е много привлекателно да види колко силна жена и прекрасна майка е тя, уважава го“, допълва още мъжът.

Припомняме, че връзката на Том и Ирина беше разкрита, след като бдителни папараци ги хванаха в момент на близост в колата на футболиста. От кадрите стана ясно, че двамата са прекарали и два последователни дни в дома на Брейди. Наскоро пък влюбените бяха уловени на излизане от хотел в Лондон.

Засега никой от тях не е коментирал отношенията им и не е потвърдил връзката им. Близки до Брадли обаче издадоха, че той не приемал леко новината за любовта между Шейк и Том, защото все още имал чувства към нея, предава Дир.бг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.