Том Холанд не плащал сметки за вода 5 години, мислел, че е безплатна

0

Да си голяма холивудска звезда не те освобождава от задължението да плащаш сметките си – освен ако не си Том Холанд и просто не знаеш, че трябва да го правиш. Звездата от „Spiderman“ призна, че пет години не е плащал сметките си за вода, защото е смятал, че във Великобритания тя е „безплатна“ – недоразумение, за което обвинява времето, когато е бил малък.

„Разбрах, че не съм си плащал сметката за вода в продължение на пет години, но само защото не знаех, че трябва. Просто си мислех, че в Англия водата е безплатна“, оправда се актьорът пред изданието The Hollywood Reporter.

През последните няколко години Том се раздаде максимално и се прочу като един от „Отмъстителите на Marvel“. Макар че се превърна в суперзвезда едва през последните няколко години, той се подвизава на лондонските сцени още от дете. А наскоро 27-годишният актьор разкри, че си е взел почивка от снимките, за да може да „подреди“ живота си и да прекара повече време с приятелката си Зендая.

„Почивката, която си взех няма нищо общо с работата, а с възрастта ми и израстването. Занимавам се с това от 11-годишен и оттогава не съм имал истинска почивка“, заяви той пред The Hollywood Reporter.

„Бях изряден и имах голям късмет. Не го приемам за даденост. Исках да прекарам известно време на едно място, да бъда със семейството и приятелите си и да подредя живота си“, допълни.

След последния си проект „The Crowded Room“ – телевизионно шоу, разказващо за мъж с дисоциативно разстройство на личността – актьорът призна, че е помолил шефовете си за почивка по време на снимките, защото ролята го е изтощила. Отговорността да разкаже тази история започна да тежи на Том и той усетил, че графикът станал непосилен. Въпреки това отбеляза, че е късметлия, че е успял да поиска помощ и да я получи, благодарение на етапа, на който се намира в кариерата си, пише Дир.бг.

„Казах на останалите от екипа, че ще бъде от полза за мен, а и за предаването, ако намерят начин да ми дадат малко почивка, за да се възстановя.“ По негови думи, той няма намерение да загърби разрастващата си кариера. И това, че отсъства от снимките, не го прави да е на ваканция, даже напротив.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.