Том Круз разбра, че София Вергара е сингъл и май ще пусне въдицата

0

Суперзвездата Том Круз явно чете светската хроника и е научил, че красивата му колежка София Вергара отново е сингъл.

Том Круз иска да получи още един шанс в любовта с онази, която му се е изплъзнала. Запознати твърдят пред „RadarOnline“, че звездата от „Топ Гън“ отчаяно иска да се върне към София Вергара, с която се срещаше за кратко през далечната 2005-а.

Името му бе свързвано с нейното точно преди да се влюби в Кейти Холмс, за която след това бе женен в продължение на шест години. Уви, сега може и да се отвори вратичка за актьорът, тъй като София се раздели с Джо Манганиело.

„Том винаги се е съсипвал от това, че я захвърли и вместо нея избра Кейти, което, разбира се, се оказа катастрофа“, казва източник пред „RadarOnline“. „В ретроспекция той признава, че София би била много по-добър партньор – и е решен да я убеди да му даде още един шанс“, допълва.

Според него Круз не си е губил времето, а вместо това се информирал напред-назад от близки, за да провери дали София би откликнала отново на чувствата му. „Първото нещо, което направи, беше да се обади на куп общи приятели, за да им съобщи, че иска да я покани на вечеря. Смята, че тя е точно това, което е липсвало в живота му“, разазва още близкият до звездите.

София Вергара е оставила проблемите с раздялата зад гърба си. „В момента тя е на почивка, така че Том не иска да я притеснява“, заключва запознатият. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.