Трагедия: Актьор издъхна 7 дни след погребението на баща си

0

Актьорът Ангъс Клауд, известен с ролята си на Фес Фез О’Нийл в сериала „Еуфория“, почина на 25-годишна възраст, потвърди семейството му пред медиите.

„С натежало сърце днес трябваше да се сбогуваме с един невероятен човек. Като артист, приятел, брат и син, Ангъс беше специален за всички нас по много начини. Единствената ни утеха е, че сега той отново е с неговият баща, който беше най-добрият му приятел. Ангъс говори открито за борбата си с психичното здраве и се надяваме, че смъртта му може да бъде напомняне на другите, че не са сами и че не трябва да се борят сами в мълчание“, казаха близките му.

Ангъс е намерен мъртъв в дома на семейството в Оукланд, Калифорния, а причината за смъртта е неизвестна. Актьорът наскоро загуби баща си и трудно преживя смъртта му. Ангъс почина само седмица след погребението на родителя си в Ирландия. Една от последните му публикации в Instagram е снимка на усмихнатия му баща, с която той написа, че му липсва.

За Ангъс ролята в сериала „Еуфория“ е първа в кариерата му. Забелязан е докато се разхожда по улицата в Ню Йорк и е поканен на кастинг, а той първо се усъмнява, че става въпрос за някаква измама. Но се съгласява на среща с директора по кастинга, който го избира за първите два сезона.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.