УЖАС: Охранител писал на Гергана Стоянова, че ще я изкорми като риба

0

Зловещи признания направи известната актриса Гергана Стоянова. „Влюбен“ бодигард се обажда през нощта, а след това с месеци ми пише, че ще ме изкорми като риба и ще ме обеси на червата ми, сподели в предаването „Тази сутрин“ по bTV Гергана Стоянова, която е била обект на психически тормоз от непознат мъж.

„От години водя фолклорния фестивал в Жеравна. Има охрана до сцената, когато съм там, за да не се позволява на всички да се качват. Този човек е бил охрана до сцената. Дала съм си телефона на някого от организаторите, той го е чул и го е записал. След това този човек ми звънна и поиска да говорим за „следващи стъпки“ в Жеравна“, разказа тя.

Актрисата му обяснила, че има репетиция и го кани да отиде до театър „Сълза и смях“, за да изпият по един чай и да поговорят. Човекът пристига, но тя е се сеща кой е той.

„Той ме попита: „Как ще тръгнем?“, а аз го попитах къде смятаме да ходим. В отговор на това, той ми обясни, че вероятно и аз съм „усетила искрите, които прехвърчаха между нас“. Аз започнах да се чудя, какво става. Обясних му, че си имам приятел, както и деца“, продължи да разказва актрисата.

Изненадал се, че има деца, но обещал да ги гледа и тях. Гергана била категорична, че той нещо се е объркал. Човекът обаче настоявал за задълбочаване на контакта си с нея.

„Той е решил, че съм направила някакъв жест към него, когато съм му дала бира по време на фестивала“, пояснява още актрисата. Срещата им приключва, но 36-годишният мъж продължава да ѝ звъни и да ѝ праща съобщения за среща. „Измисли ми дори галено име – Аги“, споделя тя.

Младият мъж започнал да притеснява Гергана Стоянова през нощта или в ранните сутрешни часове. Блокирала номера му, но той си го сменял и продължавал да ѝ звъни. Имала около 5-7 такива блокирани номера, от които мъжът ѝ звънял.

„Той работи като охрана и не знаех дали разполага с оръжие. Ето защо подадох жалба в полицията. Извикаха го и разговаряха с него. Близо един месец се разправяхме – мен ме викаха, него го викаха. Накрая обеща, че вече няма да ми звъни. Действително спря да звъни, но продължи да ми пише съобщения“, разказва още Гергана Стоянова.

Актрисата призна, че в един момент мъжът започнал да я заплашва, че „ще ме нареже“, „ще те изкормя като риба“, „ще ме обеси на червата ми“ и „ще направя нещо на децата ти“. Спирал със заплахите за около месец и изведнъж започвал отново да праща съобщения от непознати номера.

„В началото на тази година реших да потърся помощ от полицията. Искам да благодаря на Пета криминална група „Витоша“ в нашето районно. Преди два дни го извикаха да даде обяснения, след което той не си е тръгнал от полицията и е седял там. Всичко по случая беше предадено на прокурор, беше повикана линейка и той беше настанен в специализирано заведение“, каза още Гергана Стоянова.

„Може би човекът има биполярно разстройство. Вземал е медикаменти. Майка му се е грижила за него и сега твърди, че аз съм била единственото, което му е останало, защото тя е починала“, разказа още актрисата.

„Не бива да позволявате някой да ви пише „Ще те изкормя като риба“. Реагирайте мигновено, защото може да не стигне до вас, а до най-близкото момиче, с което ще се опита да има връзка“, призова още тя от ефира на bTV.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.