Веднага след коронацията: Крал Чарлз III вдигна тост за ЧРД на внука си Арчи

0

Крал Чарлз III вдигна тост за внука си Арчи, като му пожела щастлив четвърти рожден ден, „където и да се намира“, точно след коронацията си в събота.

74-годишният монарх отдаде почит на момчето, навършващо четири години, както и на „тези, които не бяха там“ – в Бъкингамския дворец веднага след официалното му възкачване на престола, съобщи източник пред британския в. „Дейли Мейл“.

По време обяда, който се състоя след излизането на балкона в Бъкингам Чарлз се изправил, за да се обърне към присъстващите и да им благодари за това, че са направили деня толкова успешен.

Очевидно това беше много хубав момент„, разказва вътрешен източник пред изданието.

Въпреки че принц Хари също бе поканен на обяда, той учтиво отказа, тъй като се върна със самолет в Калифорния, за да отпразнува рождения ден на сина си. Източникът споделя още пред изданието, че кралят изглеждал „доста разочарован, че Хари не е останал“. Други обаче „въздъхнали с облекчение“, че Хари не се е присъединил към тях. Всъщност някои дори се чудеха защо изобщо си е „направил труда да дойде“, след като е прекарал само 28 часа в Лондон.

Въпреки че бе във видимо добро настроение по време на коронацията на баща си, Хари не е разговарял със семейството си извън церемонията.

Отчужденият принц, който отиде в Лондон без съпругата си Мегън Маркъл, не е в добри отношения със семейството си, откакто се оттегли от кралските си задължения през 2022 г. и впоследствие публикува книгата си „Резервният“ (която излезе и на български език). 

В романа Хари разбулва някои от най-мрачните тайни на семейството си – като например факта, че Чарлз го нарича „резервен“ и се пита дали изобщо е негов истински син.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.