Виктория Капитонова с офертата за 2999 лв.: „Продавам“ се само на жени!

0

Виктория Капитонова, която стана супер популярна в социалките с оферти от сорта на „Брънч с мен“ за 499.90 лв. „24 часа с мен“ за 2999.00 лв. „Вечеря с мен“ за 1499.90 лв., разкри, че се „продава“ само на жени.

Припомняме, че инфлуенсърката и участничка в първия сезон на „Ергенът“ Виктория пусна скандално изглеждащите на пръв поглед оферти във Фейсбук и Инстаграм и за пореден път предизвика истинска истерия и множество коментари по свой адрес.

Въпреки че мнозина побързаха да я упрекнат, че става въпрос за най-древната професия на човечеството, която Виктория предлага и не малко господа бяха готови да ѝ платят за нея, рускинята бързо ги разочарова. Тя обясни, че предлага услуги в сферата на рекламата, като клиентите ѝ плащат, за да получат експертните ѝ насоки и съвети, за да могат да бъдат и те успешни инфуленсъри като нея.

„Аз не се продавам на часове и не се продавам на никого, освен на жени. Това с т.нар. лотове специално беше измислено, за да се привлече максимално много внимание. Кръстила съм ги така, за да замажа реалната услуга, която предлагам, т.е. реклама. И, разбира се, защото съм измислила по-интересни имена на тези лотове, всичко това избухна“, сподели Виктория в предаването „Преди обед“.

Докато трупа сериозни суми от инфлуенсърската си работа, тя се радва и на голямо щастие в личния си живот. Капитонова най-накрая призна, че е обвързана, а с човека до себе си е заедно от 2017 г. Единствената им раздяла била в периода, в който тя беше сред участничките и стана краен победител в шоуто „Ергенът“.

„Разделихме се по моя грешка, беше малко гадничко и аз тогава бях много притеснена, защото тъкмо продадохме моята кола и се разделихме. И тогава си казах: „Без мъж, без кола, какво ще правя?“ След като се прибрах от дългото ми отсъствие от предаването, в един момент осъзнах, че аз много обичам този мъж, че искам да съм с него. Той също осъзна тези неща и ме изненада с един подарък – кола“, обясни Капитонова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.