Високо, високо: Бизнесдамата Ваня Ламбева става пилот (Снимки)

0

Появата на Ваня Ламбева на светско събитие предизвика истински фурор миналата вечер. Със стилната си секси  визия бизнесдамата събра погледите по време на  Sofia Fashion week. Ламбева е известна със страстта си към скъпите и изящни бижута. И сега не измени на добрия си вкус да покаже красиви аксесоари, които допълваха шикозния й тоалет.

От близки до Ваня научихме, че отсъствието й  от светския живот на столицата се дължи на нейна отдавнашна страст. Красивата дама се е отдала на екстремното си хоби – авиацията. Адреналинът й вдига начинанието да се включи в курс за пилотиране на самолет (PPL/A) и да сбъдне своята детска мечта, да полети в небесата. 

Припомняме, че г-жа Ламбева е единствената дама у нас, която е лицензиран бижутириен експерт. Страстта си към бижутата тя превръща в своя професия. Ламбева пътува по цял свят в търсене на най-красивите бижута и вдъхновение за своята бляскава работа с тях. От години носителката на титлата „Мисис Дама на годината“ селектира  скъпоценни камъни и изработва уникален дизайн за специални и избрани клиенти

Ваня е страстен колекционер не само на бижута, но и на произведения на изобразителното изкуство.

Родена в София в семейството на дипломат. Дълги години е живяла в различни държави по света. Завършила е британска гимназия, има магистърска степен по история на изкуствата и магистърска степен по маркетинг и магистратура „Национална сигурност и отбрана“. Била е кмет на с. Туден и е създател на спортния клуб в Годеч. През 2016г. основава Асоциацията „ Дива Земя”. Организатор е на първата детска асамблея „ Земята на децата”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.