Вижте как първата дама на Америка целува съпруга на Камала Харис (видео)

0

Целувка между първата дама на САЩ Джил Байдън и съпруга на вицепрезидентката Камала Харис нажежи социалните мрежи, съобщиха АФП и БТА. Това се случи точно преди речта на Джо Байдън „За състоянието на съюза“. Многобройните присъстващи са останали изумени.

Видео показва как първата дама Джил Байдън повече от сърдечно поздравява съпруга на Камала Харис – Дъг Емхоф с целувка по устните.

След като се появява сред аплодисменти, Джил Байдън отива към Дъг Емхоф и го поздравява с ръкостискане. След това идва противоречивият момент с неяснота дали целувката е по бузата.

„Целувчицата на съюза“, беше ироничният коментар на консервативния таблоид „Ню Йорк пост“. Според вестника няма съмнение, че двамата участници в сцената са се целунали по устните.

„Фокс нюз“ също излъчи видео с коментар „Джил Байдън и Дъглас Емхоф се целуват“. Келиан Конуей, която беше съветник на Доналд Тръмп, използва случая да направи връзка с ограниченията, наложени заради пандемията от КОВИД-19. „Да, вирусът си отиде“, написа Конуей в коментар, придружаващ снимката в Туитър.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.