Вижте колко вземат родните попфолк звезди на участие, Преслава е на върха с 12 хил. лв.

0

Списък с хонорарите на попфолк звездите на „Пайнер“ беше публикуван във фейсбук. Той е актуализиран и липсват някои от познатите звезди, които са се разделили с компанията. 

Списък с хонорарите на родните попфолк звезди беше публикуван във фейсбук СНИМКА: Фейсбук/Поп Фолк-News
Списък с хонорарите на родните попфолк звезди беше публикуван във фейсбук СНИМКА: Фейсбук/Поп Фолк-News

Преслава и Емануела са певиците с най-висок хонорар – 12 000 лева. Следвани са от Джордан, който взима 10 000. Певицата Ивана явно вече не взима участия сама, защото в списъка е „Ивана и бенд“ за 8 000 лева. Джена, Илиян и Глория също взимат по 8 000 лева за участие, а Теди Александрова и Анелия по 7 000. Певецът Галин, който също има продуцентска компания, взима 7 500 лева. 

По-младите и по-малко известни звезди на „Пайнер“ взимат и по-малко за участие. Лидия, Десита и Диона, които изгряха на попфолк сцената у нас през последните няколко години получават по 5 000 лева на участие. 

19-годишната Данна, която е една от най-младите звезди в компанията, взима 3 000 лева. 

Някои от известните в миналото звезди взимат хонорари равни или дори по-ниски от тези на по-младите си колеги. Борис Дали например получава 4 500 лева, а Милко Калайджиев – 2 500. 

В секцията балкански фолк хонорарът на Бобан Здравкович и Сакис Кукос е 4 000 лева. 

Веселин Маринов пък взима 8 000, а трио Сопрано – 3 000 лева.

В списъка липсват някои от досегашните известни звезди на компанията – Галена, за която наскоро стана ясно, че напуска компанията, както и Емилия, и Мария. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.