Вижте защо Марешки отмени концерта с естрадните звезди

0

Само за едно денонощие Веселин Марешки обяви и отмени концерт с естрадни изпълнители, става ясно от негова публикация във „Фейсбук“. Той е издигнат от инициативен комитет за независим кандидат от варненския избирателен район. Марешки е бивш депутат, основател на партия „Воля“ и бивш неин председател.

Вчера (28 март) Марешки обяви концерт във Варна с Йордан Караджов, Маргарита Хранова, Орлин Горанов и група „Тамвай №5“, който щеше да се проведе в последния ден на предизборната кампания (31 март).

Днес обаче Марешки съобщи, че концертът се отменя и посочи за причина, че Българската национална телевизия (БНТ) е забранила на част от изпълнителите да участват в проявата.

Припомняме, че Орлин Горанов е водещ на едно от предаванията на БНТ – „Последният печели“.

За изборите на 2 април Марешки се явява самостоятелно, само в един избирателен район. На изборите през октомври миналата година „Воля“ не се е борила за гласовете на избирателите. На вота през ноември 2021 г. Марешки беше кандидат за президент, а партията му се яви самостоятелно на парламентарните избори и получи 0.27% от гласовете. На изборите през юли 2021 г. „Воля“ беше в коалиция „Българските патриоти“ (с ВМРО и НФСБ) и получи 3.14% от гласовете.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.