Владо Карамазов замени Доминикана и „Сървайвър“ с Марко

0

Владо Карамазов може и да не е водещ на „Сървайвър“ този сезон, но отново прикова погледите и със сигурност коментарите за него са далеч по-положителни, отколкото за заместника му в шоуто – Ваня Джаферович.

Новината за рокадата шокира всички, защото никой дори и не подозираше за това. А новият водещ засега привлича хейта като магнит и неодобрението на зрителите нараства с всеки следващ епизод.

Междувременно вместо в Доминикана, където се снима новия сезон на екстремния риалити формат, Владо Карамазов се показа в доста любопитна компания и местенце. И във видимо много добро настроение.

„Владо, всички те искат в Сървайвър! Хайде връщай се! Без теб, като водещ предаването не е същото!“, пък му пише един от виртуалните му последователи. А друг бързо добавя: „Евтиното винаги излиза по-скъпо“, визирайки заместника на актьора в шоуто – Джаферович.

Както вече ви информирахме наскоро – Владо Карамазов не се е отказал сам от позицията на водещ на „Сървайвър“, а е бил изхвърлен от формата, при това съвсем неочаквано.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.