Всеки четвъртък от имението на братя Галеви изкарвали контейнер боклук?

0

Братя Галеви са си живели необезпокоявани в имението в Ресилово през цялото време, докато са били обявени за „издирвани“.

За това свидетелстват местните жители. Според тях Пламен Галев и Ангел Христов години наред са обитавали подземие на грандиозния имот, който се простира на над 10 декара земя, без да бъдат закачани от властите.

Съседи на братя Галеви разказват, че всеки четвъртък, в продължение на години наред, от двора на имението се изкарва контейнер с боклук, който веднага се отнася от сметопочистваща фирма.

Одиозният имот в Ресилово, на който има две жилищни сгради, е снабден с тенис корт, покрит басейн, фитнес, зала за тренировки, билярдна зала, отделно помещение за камериерки и прочее глезотии.

След смъртта на Ангел Христов-Геле, който беше погребан вчера, бяха повдигнати куп нови въпроси относно двата издирвани братя, свързани с подземния свят.

Как Геле е влязъл в България, след като се издирва от Интерпол? Кой е знаел, че е в Ресилово, за да извика помощ, когато му е прилошало? Какво се е случило, за да се стигне до фаталния му край?

Дори след аутопсията на Ангел Христов властите не съобщиха нови факти около мистериозната му смърт. Вероятно истината е някъде там…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.