Японската спътница на Ален Делон обвини децата на актьора в клевета, насилие и кражба

0

Японската спътница на 87-годишния френски актьор Ален Делон Хироми Ролен в жалба срещу децата му ги обвини в клевета, насилие и кражба. Това съобщи телевизионният канал „Бизнес Еф Ем“ с позоваване на прокуратурата на републиката.

Според Ролен децата на актьора са провокирали насилствените действия на охраната срещу нея, което е довело до нейната недееспособност за осем дни. Тя ги обвини и в клевета и кражба на личните й вещи.

По-рано децата на Ален Делон актьор внесоха жалба в съда срещу спътницата на баща им, обвинявайки я в причиняване на морална вреда. Делон по-късно се присъедини към тази жалба срещу Ролен. Според телевизионния канал „Франс 3“ жената по-специално „отворила личната кореспонденция на актьора“, а също така откраднала писмата му. В съответствие с френското наказателно право подобни действия могат да бъдат наказани с лишаване от свобода до три години, както и с глоба, чийто размер може да достигне 45 хиляди евро.

Отделна жалба срещу 66-годишната жена е подадена в Париж от сина на Делон Антони. Той я обвини в „морален тормоз, злоупотреба с уязвим човек, злоупотреба със слабост и жестокост към животно“, допълва БТА.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.