Явор Бахаров пак остана без книжка, отказа тест за наркотици (документ)

0

Нов сблъсък на актьора Явор Бахаров с органите на реда го остави без книжка и кола, съобщи Нова телевизия. Актьорът е бил спрян за рутинна проверка на главния път София-Варна, в близост до Велико Търново.

След като го разпознават, полицаите поискали от актьора да му направят тест за наркотици. Той е отказал, защото има това еднократно право по закон. Пошегувал се с проверяващите, че знае какво ще покаже проверката.

Пътните полицаи са отнели книжката му и са свалили номерата на автомобила. Бахаров си извикал такси и продължил пътя си за София, като се извинил, че има представление.

Кадър: Нова тв

Автомобилът му останал на паркинг до село Шереметя. Предстои репатрирането на колата до безопасен паркинг, уточнява Нова телевизия.

През 2020 г. Явор Бахаров бе задържан да шофира с коктейл от алкохол и наркотици в кръвта на едно от най-оживените места в Банско. Съдът в Разлог го наказа с една година затвор ефективно, 18 месеца без право да управлява МПС и 500 лв. глоба. Актьорът обаче обжалва и през юни 2021 г. присъдата му бе заменена с условна от по-висшата инстанция в Благоевград. Той трябваше и да се среща с пробационен служител в продължение на една година.

Този случай е четвъртият, в който Явор Бахаров е осъждан. Първата му присъда е през 2013 г. за хулиганство. Три години по-късно Бургаският районен съд го признава за виновен за шофиране след употреба на алкохол. Третата присъда е произнесена през март м.г. от Софийския районен съд – за хулиганство и непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред. Той бе наказан с 9 месеца пробация.

37-годишният Бахаров е познат от сериалите „Стъклен дом“, „Под прикритие“, „Съни бийч“, филма „Тилт“ и театралната сцена. През 2018 г. печели награди „Икар“ за най-добър поддържащ актьор в спектакъла „Редки тъпанари“ по Марио Моничели, адаптиран от Теди Москов и Симон Шварц. Той е по-малък брат на друг наш известен актьор, Захари Бахаров.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.