За 50 бона: Николина Чакърдъкова се тунингова като Джизъса (СНИМКИ)

0

Фолклорната звезда Николина Чакърдъкова е залитнала сериозно по пластичната хирургия и разкрасителните процедури. От началото на годината любимата народна певица на хиляди българи е с ново лице. 54-годишната изпълнителка е опънала бръчките си радикално, като най-вероятно се е подложила на пълен лицев лифтинг.

Уголемила е устните си, макар и с малко количество филър, но все пак забележимо. Народната певица има и чисто нови скули, много по-структурирани от натуралните ѝ, както и зъбни фасети, по-бели и подредени дори от тези на футболиста Благой Георгиев-Джизъса.

Пълната трансформация на лицето на Чакърдъкова вероятно е струвала поне 50 хиляди лева, изчисляват вещи в разкрасителната индустрия. Гласовитата певица обаче е сред малцината известни личности у нас, които не крият, че прибягват до услугите на пластичната хирургия, и още преди 10 години призна, че се е оперирала при прочутия д-р Енчев, чиито клиентки са всички фолкзвезди и манекенки.

54-годишната Николина е и отслабнала с 15 кг, но не чрез диета, а отново с лекарска намеса. „Сега осъзнавам колко съм била пълничка“, признава самата тя и разказва, че в последните 3-4 години хормоните ѝ са се объркали заради нейната „възраст женска“. Вероятно има предвид специфичните промени, които обикновено настъпват в женското тяло в този период от живота. „Започна едно страшно пълнеене – буквално от въздуха“, жали се Чакърдъкова.

Вместо да потъва в отчаяние, тя се обърнала за помощ към лекар. Звездата на фолклора не разказа в подробности какво е направила, за да стопи 15 килограма, но твърди, че е приела отслабването не толкова като начин да се разхубави, а по-скоро като лечение. Този път обаче не ставало дума за поставяне на пръстен на стомаха. Преди време фолклорната изпълнителка се подложи на актуалната тогава процедура, което едва не ѝ коства тежки последствия заради усложнения след нея.

Певицата, която е до болка откровена с почитателите си, сама споделя, че е благодарна на специалистите по разкрасяване, които ѝ върнали увереността и самочувствието. Тя не желае да бъде конкретна какви точно интервенции са ѝ правени в последно време, защото смятала, че за всеки човек тези решения са строго индивидуални и трябва да бъдат консултирани с доктор.

„След 50 години, като се погледнех в огледалото, имаше толкова неща, които не харесвах в себе си! Защото душата ми е на 30-40, а лицето взе да придобива едни други черти“, изповядва се звездата. „Наложи ми се да потърся лекари, които да върнат времето назад поне с десетина години“, признава любимата певица на бившия президент Георги Първанов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.