За трети път разследват Жерар Депардийо за сексуално посегателство

0

Започна ново разследване на Жерар Депардийо след жалбата на декораторка, че той й е посегнал сексуално по време на снимките на филма Volets verts през 2021 г., съобщи АФП, позовавайки се на парижката прокуратура.

Това е третият случай, по който 75-годишния актьор е следствен. Срещу него бяха повдигнати обвинения през 2020 г. за изнасилване и сексуално посегателство над актрисата Шарлот Арнулд. Започна и разследване след жалбата на асистентка, която го обвини в сексуално посегателство през 2014 г. 

Ищцата, която се казва Амели, е подала жалба на 23 февруари. Тя е на 53 години. Жената се е оплакала от сексуално посегателство и тормоз, както и сексистко поведение от страна на Жерар Депардийо по време на снимките на филма Volets verts.  Според разказа й пред сайта Медиапар актьорът я е „сграбчил брутално“ и я е „хванал за кръста, корема, стигайки до гърдите“. Действията му са били прекъснати от бодигардовете. 

Актрисата Анук Гринбер, която е участвала във Volets verts, разказа днес пред АФП за „гадното му поведение“ от сутрин до вечер по време на снимките. 

От своя страна Жерар Депардийо настоява, че никога не е посягал на жена, предаде БТА.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.